preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Knjizare

Kultura

Tisak

Ustanove i organizac...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 3. 2014.

Ukupno: 70181

           NeedSport

 

     A magical Dream

 

               TESI

 

 

       

       Terra Vita

 

 

   

       I wish, I can

Zoro-Uključivanje životinja u odgojno-obrazovni proces

 

 

 

Europa za građane-K europskim vrijednostima, osobe s invaliditetom kao ravnopravni građani

Vijesti

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE

Obavijest učenicima i roditeljima/skrbnicima
 

Nastava u školskoj godini 2020./2021. započinje 7. rujna 2020. Nastava će biti organizirana u jednoj smjeni uz poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite od korona virusa. Nastavni će sat trajati 45 minuta.
PRVI DAN, 7. rujna 2020.
U 8:00 sati u školu dolaze roditelji učenika koji pohađaju RAZREDE. Toga dana će u dvorištu nove zgrade biti održano primanje roditelja, nakon toga svaki će učitelj/ica održati kratki roditeljski sastanak u trajanju do 15 minuta.
U 9:30 sati u školu dolaze roditelji učenika koji pohađaju ODGOJNO-OBRAZOVNE SKUPINE i SKUPINE AUTIZMA, koji će također u dvorištu škole imati kratko primanje nakon čega će svaki učitelj/ica održati kratki roditeljski sastanak u trajanju do 15 minuta.
Roditelji učenika koji se upisuju prvi put u školu ulaze u hol stare školske zgrade prema pozivu ravnateljice i prema pripadnosti razrednom odjelu radi dogovora oko prijevoza i boravka u školi. Obvezno nošenje maski i dezinfekcija na ulazu u školu.
Molimo roditelje da u ponedjeljak, ukoliko je moguće, ne dovode djecu u školu.
ORGANIZACIJA NASTAVE OD UTORKA, 8. rujna 2020.
Svi učenici pohađaju nastavu u prijepodnevnoj smjeni, dok uz poštivanje epidemioloških mjera jedan manji dio učenika ostaje u nastavi produženog stručnog postupka.
Prijevoz učenika biti će organiziran prema rasporedu o kojemu će ravnateljica škole u ponedjeljak izvijestiti sve nazočne roditelje.
Učenici u školu mogu najranije ući u 7:45 sati bez zadržavanja na hodnicima škole. Obavezna je preobuka za svu djecu (bilo kakva preobuka).
Roditelji učenika koji pohađaju RAZREDE, a koji dovoze svoju djecu moraju čekati pred ulazom u školu dok ih ne primi učitelj ili pomoćnik u nastavi (zvoniti ako je zaključano ili pozvati telefonom učiteljicu ili asistenta). Roditelji ne ulaze u školu.
Roditelji učenika koji pohađaju ODGOJNO-OBRAZOVNE SKUPINE, a koji dovoze svoju djecu ulaze na dvorišnu kapiju i vrata koja vode u hodnik (pozvati telefonom učitelja i/ili pomoćnika u nastavi ukoliko je zaključano).
Roditelji učenika koji pohađaju skupine AUTIZMA, a koji dovode svoju djecu moraju čekati pred vratima nove školske zgrade (zvoniti ako je zaključano ili pozvati telefonom učitelja ili pomoćnika u nastavi).
Svi roditelji koji dovode djecu MORAJU imati masku, a poželjno je da se međusobno ne miješaju i održavaju razmak od minimalno 1,5 m.
Molimo roditelje da sve kontakte sa osobljem škole (tajnica, razrednici) ostvare preko telefona ili e-maila, društvenih mreža te da u školu dolaze samo u krajnjoj nužnosti i uz najavu te da nose maske, na ulazu se dezinficiraju i izmjere temperaturu.
Želimo svima uspješnu školsku godinu, koja za nas sve predstavlja veliki izazov. Unatoč svemu, najvažnije je da ostanemo sigurno i zdravi.
S poštovanjem, ravnateljica Mirela Posarić, prof. defektolog


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Matea Vukas Launek   datum: 7. 9. 2020.

Facebook stranica


Tražilica

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Kalendar Rada


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Jeste li zadovoljni projektima koje škola provodi?

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju